Hindistan Cevizli Sucuk Lokum
Hindistan Cevizinin, cevizle buluştuğu damağınızdaki lezzeti ikiye katlayan Türk Lokumu.
Osmanlı dönemi mutfağının vazgeçilmez tatlısı Türk lokumu, farklı içerik ve aromalarıyla günümüzün vazgeçilmez tatlısı olmaya devam etmektedir.
Lokumun Besin Değerleri
Türk lokumunda besin değeri kullanılan malzemeye ve lokum türüne göre değişmektedir. Gerçek Türk lokumundan bulunması gereken besin değerleri şu şekilde olmalıdır;
100 gram Türk lokumunda; 0.23 gram protein, 0.19 gram yağ, 89.25 gram karbonhidrat, 19 mg potasyum, 5 mg kalsiyum ve 1 mg demir vitaminleri bulunmaktadır.
Türk Lokumunun Faydaları Nelerdir?
Türk lokumunun insan vücudu ve sağlığı için birçok faydası bulunmaktadır işte, onlardan öne çıkan birkaç tanesi;
· Bademcik iltihaplarının önlenmesinde yarar sağlar,
· İçeriğindeki karbonhidrat böbrek hastaları için faydalıdır,
· Yara ve çıban gibi cilt sorunlarının iyileşmesinde yarar sağlar.
· Dişlerin korunmasında ve güçlenmesine etki eder.
· Vucudu enerji kaynağı olarak destekler.
Saraydan gelen lezzet...
Alerjen Uyarısı : Süt tozu içerir, iz miktarda fındık, Antep fıstık, badem, yer fıstığı, susam, ceviz ve glüten içerebilir.
Saklama Koşulları : Mamullerimizin hiçbirinde alkol, domuz yağı ve katkıları yoktur. Ürünlerimizde doğal renklendirici ve doğal aroma kullanılmaktadır. Serin ve kuru yerde (+18/+22°C’de) muhafaza ediniz. Buzdolabına koymayınız.
MÜŞTERİ HİZMETLERİ +90 532 442 1926
Ürün hakkında henüz yorum yapılmamış. Aşağıdaki form ile ürün ile ilgili ilk yorumu yapabilirsin.
Alışverişlerinizi güven içinde Kapıda Ödeme, Havale veya 3D Güvenli Online Ödeme seçeneklerinden biri ile gerçekleştirebilirsiniz.
YENİ YORUM GÖNDER